Az idei év reméljük változásokat hoz az esküvők tekintetében. Sokan 2020-ban elmaradt lakodalmukat pótolnák, és még többen vannak akikre idén kerülne sor. A vírusjárvány miatt ugyan kevesebb tervező és divatház készült új kollekcióval, de így is bőven tud miből választani, aki ebben az évben esküdne. A trendek változatossága jellemzi 2021-et. A minimalista stílustól egészen a már virágos kertre emlékeztető extra romantikus darabokig.

Stílusos minimalizmus

Az e trend alapján született menyasszonyi ruhák főbb ismérve a pontos és jól megtervezett, akár különleges szabás. Általában egy fajta anyagból készülnek, de ezek kiváló minőségről kell, hogy tanúskodjanak a megfelelő hatás elérése végett.

Asszimmetria

Ebben az évben több tervező is visszanyúlt ehhez a különleges hatást keltő szabási módhoz. Legyen szó félvállas megoldásról vagy a derékrész kialakításáról. Nagyon határozott megjelenést kölcsönözhet viselőjének. Az egyedi kialakításnak köszönhetően még a figyelmet is odaterelhetjük a kihangsúlyozandó testi adottságok felé, mint a karcsú derék vagy a szép vállak.

Puffos ujjak

Idén nagyon sok fazont párosíthatunk nagy puffos ruha ujjakkal, legyen akár sellő akár ,,A,, vonalú.

Igazán extravagáns hatású lesz tőle viselője. Lehet a ruhától különálló vagy hozzá kapcsolódó ujjakat is látni ebben a szezonban, különböző váll és dekoltázs megoldásokkal párosítva. Erősebb alkatú hölgyek ügyeljenek milyen típusú ujja legyen a ruhának. Előnyösebb választás lehet egy lágyabb esésű, alul bővülő kialakítás.

Romantikus kert

Ebben a stílusban is több ruha fazon képviselteti magát. Jellemzően dús virág, inda és levél mintákkal díszített kreációk ezek a modellek. Lehet elszórtan az egész ruhán vagy fentről le és lentről fel futó motívumokat is megfigyelni egy-egy ruha sziluettjén. Érdemes az alkatunkhoz megfelelő nagyságú mintájú ruhát választani.

Réteges szintek

Igazán trendi 2021-ben a jól elkülönülő, több rétegből és szintből álló szoknyarész. Lehet tüll, organza vagy más alapanyagból is, és legfőbb előnye a látványosságán túl, hogy bármilyen felsőrésszel kombinálható. Itt a kulcs a szoknya volumenében van, ezt ne feledjük! A kevesebb több elve itt nem érvényes.

+1 Palást

Fátyol helyett ez most a legtrendibb kiegészítő. A ruha vállaihoz tűzve vagy nyaknál összekapcsolódva viselhető. Meghosszítja viselője sziluettjét és azontúl, hogy előkelő megjelenést kölcsönöz, a képeken is remekül mutat. Egyszerűbb ruhához választható díszesebb darab is, de egy gazdagon díszített modellt inkább egy visszafogottabb palásttal ajánlott viselni az egyensúly eléréséhez.


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Kedves Vásárlóink!

December 21. és január 1. között zárva vagyunk!

Ebben az időszakban leadott rendeléseket január 2-től tudjuk teljesíteni! 

Kellemes ünnepeket és boldog új évet kíván a Karnak Esküvői Csipke csapata!

Ünnepi akció!

-20% kedvezmény

december 13. és 15. között,
10 000 Ft feletti vásárlás esetén!

Használd az UNNEP20 kuponkódot!

A kedvezmény a készletkisöprésben szereplő termékekre nem vonatkozik!