Egyre több menyasszony adja a fejét ruha varratásra a jeles alkalomra. Sokakat motivál, hogy egyedi és személyre szabott kreációban mondhassa ki az igent. Van aki érzelmi okokból szeretne saját ruhát, ami akár élete végéig emlékeztetheti arra boldog napra. Olyanok is akadnak, akik a költségkeret csökkentése végett csináltatnak menyasszonyi ruhát.

Bármi is legyen az ok, mi tudunk ebben segíteni. Cégünk minőségi esküvői és alkalmi ruha alapanyagokat és kiegészítőket forgalmaz. Itt minden egy helyen beszerezhető a ruha bélésétől, az azt borító agyagon át, a legdivatosabb csipkékig és rátétekig. A csillogást pedig Swarovski kő, gyöngy és flitter választékunk biztosítja.

A koszorúslányok és a vendégek viselete a nagy napon ugyancsak fontos részlet. A szivárvány minden színe megtalálható anyagkínálatunkban, hogy mindenki a hozzá legjobban illőben jelenhessen meg ezen a fontos eseményen.

Szeretettel várjuk minden kedves vásárlónkat! Aki nem tud személyesen eljönni hozzánk, annak jó hír, hogy csomagküldésre is van lehetőségünk.


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük