A 90′-es években nagy sikert aratott verseny új formában kínált idén megmérettetést. Ruhakészítők, tervezők alkotásaikkal indulhattak az év legyszebb menyasszonyi ruhája címéért.

A zsűri feladata nem volt könyű, hiszen nagyon sok különleges pályamunka érkezett be. Az első forduló legjobbjait élőben is megtekintették Budapesten a Coa studióban és pontozással meghatározták a nyerteseket, nagy hagsúlyt fektetve a kivitelezés minőségére.

A legszebb ruhákat az Őszi Esküvő Kiállításon láthatta a nagyközönség két napon át, majd egy divatbemutató keretein belül kihirdetésre kerültek a nyertes ruhák és alkotóik átvehették az értékes nyereményeket. A nyertes ruhaköltemények az Esküvő Classic magazinban jelennek meg, illetve online felületén. További díjazásként az első helyezett nagy kedvezménnyel vehet részt a következő kiállításon illetve mi a szervezők is felajánlottunk díjakat, nagy értékű vásárlási utalványokat, melyeket felhasználva mégtöbb csodás ruha készülhet.

Idei nyerteseink:

1.Helyezés: Minoris design

2.Helyezés: Coil studio -Bendik Boglára

3.Helyezés: Leya Marini- Szogradi Edith

Közönség díj facebook szavazatok alapján: Divat Varázs Varroda- Lázár Hajnalka

A zsűri tagjai: Nyári Zsuzsa a Karnak esküvőicsipke igazgatója, Dégi Attila az Őszi Esküvő Kiállítás tulajdonosa, Molnár Krisztina az Esküvő Classic Magazin tulajdonosa, Körmendy-Szomoru Kata Menyasszony stylist, Bálint Sára divattervező


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Kedves Vásárlóink!

December 21. és január 1. között zárva vagyunk!

Ebben az időszakban leadott rendeléseket január 2-től tudjuk teljesíteni! 

Kellemes ünnepeket és boldog új évet kíván a Karnak Esküvői Csipke csapata!

Ünnepi akció!

-20% kedvezmény

december 13. és 15. között,
10 000 Ft feletti vásárlás esetén!

Használd az UNNEP20 kuponkódot!

A kedvezmény a készletkisöprésben szereplő termékekre nem vonatkozik!