Az eddig nagy népszerűségnek örvendő, letisztul irányzatok leköszönőben vannak. Míg 2019-ben a lágy esésű tüll és selyem szoknyák és finom csipkés felsőrészek domináltak, addig 2020-ban már sokkal inkább kacifántosabb megoldásokra lehetünk figyelmesek. A következő év inkább a különleges szabás és a részletes kidolgozás jegyében fog telni.

A ’70-es és ’80-as évek visszatérő trendjeit alkotta úrja több nagy divatcég az esküvői ruha iparban is. A nagy puffos és harang újak mellett, a habos ruhák ismét divatosak, rendkívül előkelő és izgalmas hatást keltenek modern formájukban. Itt ne feledkezzünk meg a kevesebb néha több elvéről.

A bohém stílus rajongói a következő évben azt se fogják tudni merre kapják a fejüket, mivel a tollak és rojtok átvették az uralmat a menyasszonyi ruhák felett. Bár nem mindenkinek való ez az irányzat, ha a stílusod elbírja akkor lenyűgözően különleges megjelenést kölcsönöz a nagy napra és biztos senki nem felejti el a ruhakölteményt, amit viseltél.

Szerencsére a csipkét sem felejtették el 2020-ban sem. A finom textúráé a főszerep, de az eddig megszokott kivágásokat és nagy dekoltázsokat felváltja az elegáns és bájos zárt jelleg. Nagyon sok ujjas és garbós fazont álmodtak meg a tervezők a következő szezonra. Egy könnyed lágy esésű szoknya tökéletes párosítás egy ilyen kifinomult felőrészhez.


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Kedves Vásárlóink!

December 21. és január 1. között zárva vagyunk!

Ebben az időszakban leadott rendeléseket január 2-től tudjuk teljesíteni! 

Kellemes ünnepeket és boldog új évet kíván a Karnak Esküvői Csipke csapata!

Ünnepi akció!

-20% kedvezmény

december 13. és 15. között,
10 000 Ft feletti vásárlás esetén!

Használd az UNNEP20 kuponkódot!

A kedvezmény a készletkisöprésben szereplő termékekre nem vonatkozik!